FASTIGHETSBOXAR
Fastighetsbox jonsson

FASTIGHETSBOXAR


UTVÄNDIGT MONTAGE

JONSSON

VIT/GRÅ

8 OLIKA TOPPMATERIAL

Jonsson är smalaste boxen på marknaden! Bästa valet där det är ont om väggyta. Genomtänkt konstruktion för snabbt montage. Namnmärkning & "Ej reklam" endast på ett ställe för enkelt  underhåll. Rundade gavlar ger ett mjukt intryck i entrémiljön. Inbyggt lutande tak ingår.

8 st toppmaterial finns som standard.

Fastighetsbox i rostfritt

LARSSON

ROSTFRITT STÅL

En unik postbox i rostfritt stål för fastighetsägare med krav på form och funktion. De räta vinklarna, det solida materialet och omsorgen för detaljer ger ett stilrent och exklusivt intryck. Modellen är enkel att namnmärka och har en inbyggd avlastningsyta för brevbäraren.

fastighetsbox mässing

LARSSON

MÄSSING

En unik postboxbox i mässingl för fastighetsägare med krav på form och funktion. De räta vinklarna, det solida materialet och omsorgen för detaljer ger ett stilrent och exklusivt intryck. Modellen är enkel att namnmärka och har en inbyggd avlastningsyta för brevbäraren.

INFÄLLT MONTAGE

JONSSON

VIT/GRÅ

 

Jonsson är smalaste boxen på marknaden! Bästa valet där det är ont om väggyta. Genomtänkt konstruktion för snabbt montage. Namnmärkning & "Ej reklam" endast på ett ställe för enkelt  underhåll. Rundade inkast ger ett mjukt intryck i entrémiljön.

Fastighetsbox infälld rostfritt stål

LARSSON

ROSTFRITT STÅL

En unik postbox i rostfritt stål för fastighetsägare med krav på form och funktion. De räta vinklarna, det solida materialet och omsorgen för detaljer ger ett stilrent och exklusivt intryck. Modellen är enkel att namnmärka och har en inbyggd avlastningsyta för brevbäraren.

Fastighetsbox mässing infälld

LARSSON

MÄSSING

En unik postbox i mässing för fastighetsägare med krav på form och funktion. De räta vinklarna, det solida materialet och omsorgen för detaljer ger ett stilrent och exklusivt intryck. Modellen är enkel att namnmärka och har en inbyggd avlastningsyta för brevbäraren.

Varför ska du välja Boxit Design som Leverantör?

 

Redan när Boxit Design grundades 2009 fanns en vision om att tillverka fastighetsboxar på ett nytt sätt. Fastighetsboxar med sin form och funktion höjer värdet på entrémiljön. God formgivning förr oss handlar om användarvänlighet, fina materialmöten samt en design som klarar tidens skiftningar.

I nära samarbete med våra beställare och duktiga svenska formgivare utvecklar vi våra produkter. Fastighetsboxarna är godkända av RISE (tidigare Statens provningsinstitut) samt av Sunda Hus som bra miljöval.

Många av våra återkommande kunder uppskattar oss för vår höga leveranssäkerhet och höga kundservice.

Vi erbjuder inga lågbudget produkter tillverkade i fjärran länder. Väljer du produkter från Boxit Design så får du Svensktillverkade produkter som håller i många år. Våra fastighetsboxar är det bästa valet sett till kvalitet, ekonomi, design och för miljön helt enkelt!


 

 

 


KORT OM BOXIT DESIGN

 

Vi arbetar över hela Sverige men vi exporterar även till länder i vårt närområde. Vi har utställning i Bromma, Stockholm och vår  tillverkningen finns i sydöstra Småland.

Vi arbetar framför allt med olika typer av metall.  För oss på Boxit Design är det lika viktigt att både produkter och formgivning håller hög kvalitet. Vi samarbetar därför med några av Sverigest främsta formgivare.

BESÖK GÄRNA VÅR UTSTÄLLNING

 

Vi finns på Ulvsundavägen 40 i Bromma.

Ring 08-22 44 50 för att boka tid.

KONTAKTA OSS

 

Boxit Design AB

Ulvsundavägen 40

167 33 Bromma

 

E-post: kontakt@boxitdesign.se

Telefon: 08-22 44 50

Copyright Boxit Design All Rights Reserved